Vyhľadávanie


V derby sme opäť otáčali výsledok - tentokrát víťazne

31.08.2015 20:28

OFK - Zeleneč 3:2 (2:2)

Góly: Rakický 2, Šuran

Zostava: Horváth - Krivosudský, Štrbo M., Novota, Pecháček, Gergely (64.Mišina), Rakický, Marek, Holka (46.Hruška), Šuran, Matula

Na zápas so susedným Zelenčom sme nastúpili odhodlaní zaknihovať prvé tohtosezónne víťazstvo. Tomu zodpovedala aj prvá 15-minútovka, keď sme boli kombinačnejší, aktívnejší a dostávali sa do streleckých pozícií, ale bez gólového efektu. Súper nás zmrazil rýchlym breakom, na konci ktorého Maron skóroval do odkrytej brány. Na gól sme sa snažili rýchle odpovedať a ešte vystupňovať aktivitu ale bol to opäť súper, ktorý sa rýchlym protiútokom dostával v 34.min do šance, ktorú sme prerušili faulom pred 16-tkou. Bartovič to trafil excelentne a bolo 0:2. Dôležité bolo, že sme rýchle dosiahli kontaktný gól Rakickým po akcii Gergelyho. Po rovnakej súhre tesne pred prestávkou vyrovnal stav stretnutia exportnou strelou Rakický, ktorý zaznamenal v tomto zápase prvé góly v našom drese.

Do druhého polčasu sme nastúpili odhodlaní zvíťaziť a dokonale otočiť vývoj zápasu. To sa nám nakoniec podarilo v 78.min.po krídelnej akcii Mišinu, Krivosudského a zakončení Šurana. Druhý polčas už priniesol vyrovnanejší futbal a šance boli na oboch stranách. Mužstvo ukazuje morálnu silu a nezvdáva sa ani za nepriaznivého stavu, pretože vo všetkých doterajších zápasoch prehrávalo a bolo nútené doťahovať náskok súpera.

Ako vraví klasik - Víťazstvo v derby je dôležitejšie ako víťazstvo v lige!