Vyhľadávanie


Tretie miesto na Pohári Predsedu Obfz.

13.01.2014 16:12

Opäť po deviatich rokoch si Majcichov vybojoval právo účasti na halovom turnaji jesenných majstrov. Turnaj každým rokom prináša nejaké vylepšenia, a v prvom rade láka množstvo ľudí do hľadiska. Tento rok ho poctil svojou návštevou aj samotný prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. Naše mužstvo nesklamalo a po dvoch výhrach a dvoch prehrách obsadilo tretie miesto. Kapitán Slavomír Scheip sa dostal do All Stars turnaja. Víťazstvo na turnaji po roku zopakoval Výber Obfz, keď opäť vo finále zdolal Malženice.

OFK Majcichov - Dubovany     4:1    Pecháček 2, Gergely, vlastný

Úvodný zápas turnaja bol pre nás kľúčový, lebo víťazstvo by prakticky znamenalo istotu semifinále. Začiatok bol v znamení oťukávania a čakalo sa na prvú chybu. Spravil ju súperov gólman a bola naozaj nevídaná, keď prihrávku od spoluhráča si nešťastne poslal do vlastnej siete. Na 2:0 zvýšil po signále z rohu Gergely. Ďaľšie dva pridal Pecháček, najprv prestrelil brankára medzi nohy, aby neskôr poslal prudkú prízemnú strelu k bližšej žrdi. Dubovany nakoniec znížili po rohu, ale na výhre Majcichova už nič nezmenili.

OFK Majcichov - Výber Obfz    1:4     Chynoradský

V druhom zápase sme narazili na neskoršieho víťaza turnaja. Zápas sa zlomil za stavu 1:2, keď Marek nezasunul Chynoradského prihrávku do prázdnej brány. Potom nám súper odskočil na dva góly a museli sme sa uspokojiť s druhým miestom v našej skupine.

OFK Majcichov - Dynamo Malženice     2:5    Scheip, Chynoradský

 V semifinále sme odohrali slušný zápas s topfavoritom. Napriek dvojgólovemu manku sme tri minúty pred koncom dokázali vyrovnať a môžme povedať, že zaslúžene. O pár sekúnd však súper využil štandartku a definitívne sa posadil na koňa. Môže nás však tešiť, že dojem sme zanechali celkom dobrý.

OFK Majcichov - TJ Červeník    3:1    Gergely, Marfoldi, Valko

V zápase o tretie miesto sme napriek nepriznivému vývoju zbrane nezložili, naopak po pekných kombináciach štvorice Valko, Marfoldi, Gergely, Mihálik sme zápas otočili a tešili sme sa z výborného tretieho miesta na turnaji. Na úvod prípravy to bolo fajn spestrenie a tiež priíležitosť sa ukázať pred publikom z celého okresu. Výborne zorganizovaný turnaj ...bodka

Zostava OFK:

Haluzický, Vrbovský - Pecháček, Železník, Marek, Chynoradský - Mihálik, Marfoldi, Valko, Gergely - Bott, Karell, Gažovič, Scheip - Krivosudský, Šaštinský, Tokoš, Susko