Vyhľadávanie


Napriek dobrému prvému polčasu ďalšia vysoká prehra

06.09.2014 20:55

Dorast vo 4. kole zavítal do neďalekých Hrnčiaroviec. Pre zdravotné problémy chýbal brankár Horváth, príležitosť teda opäť dostal mladý Lukáš Bogner, ktorý ale predviedol na svoj vek veľmi dobrý výkon. Okrem Horvátha na poslednú chvíľu vypadol zo zostavy aj Patrik Hrdlovič a iba na lavičke začínal pre zdravotné problémy Miroslav Čambál. Napriek tomu dorastenci predviedli v prvých 45. minútach zatiaľ najlepší výkon v sezóne. Vypracovali si viacero príležitostí, do ktorých sa dostali Brestovanský, Štefan Kromek aj Škultéty, no po polčase prehrávali 0:2. Najskôr inkasovali po peknej strele z diaľky, neskôr po chybe v strede poľa. V zápase však už boli badať aspoň základy kombinácie a niektoré akcie sa hráčom Majcichova naozaj podarili. Na druhý polčas, však z lavičky naskočili Čambál a Rúžička, ktorým duel vôbec nevyšiel. Dorastenci už v druhom dejstve nezopakovali dobrý výkon s prvého polčasu a na trávniku bolo len jedno mužstvo. Hrnčiarovce postupne pridali ďalšie góly a zaslúžene si za druhý polčas pripísali prvú výhru v sezóne. 

ŠK Rapid Hrnčiarovce - OFK Majcichov 6:0 (2:0) G: 12. Kánik, 37. Strělec, 48. Banič, 49. Suchoň, 75. Lukačovič, 78. Cagáň (pen.)

Zostavy:

ŠK Rapid: Šutta - Banič, Strělec, Cagáň, Trubač, Masár (46. Suchoň), Petrán (73. Bednár), Lukačovič, Kánik, Balažovič (68. Abdi), Uhlík (59. Herák)

OFK: Bogner - Pilo (46. Čambál), Kalivoda, Jurík, Bubliš - Mrva, Haršányi (62. Štrbo), J. Kromek (46. Rúžička), Škultéty - Š. Kromek, Brestovanský

Rozhodoval: Slíž

30 divákov