Vyhľadávanie


Dorastenci v Dolných Orešanoch po bezduchom výkone hanebne prehrali

24.08.2014 12:43

Dorast v 2. kole zavítal do Dolných Orešán, kde nastúpil proti domácemu celku FK Sokol. Domáci boli nažhavení nakoľko pred týždňom doma podľahli "B" mužstvu Spartaka Trnava (Šúrovce) jednoznačne 0:4. 

Naši dorastenci im svojim výkonom však pomohli napraviť si chuť a reputáciu po prvom kole. Od začiatku bolo na trávniku len jedno mužstvo, to domáce. Po prvom polčase bolo skóre síce iba 0:2, ale hlavnú zásluhu na tom mal vynikajúco chytajúci bránkár Šimon Horváth. Zlom nastal po hodine hry, kedy sa Horváth zranil a do brány musel ísť Lukáš Jurík. Po tomto momente už góly do našej brány padali ako na bežiacom páse až sa zastavili na čísle 10. Dúfajme, že si chlapci z Majcichova zoberú od domáceho celku príklad v tom ako sa má na ihrisku bojovať a v ďalšom zápase to budú oni, kto si napraví reputáciu za zbrabraní zápas. 

O týždeň sa dorastenci predstavia na domácom štadióne Viktora Karela, kde privítajú TJ Družstevník Ružindol, ktorý v prvých dvoch kolách zaznamenal vysoké prehry 3:9 vo Voderadoch a 0:10 zo Spartakom "B".

FK Sokol Dolné Orešany - OFK Majcichov 10:0 (2:0) G: 3 Augustín, 2 R. Hudek, 2 D. Hudek, 2 Dobšovič, Šimonovič

Zostavy:

FK Sokol: D. Hudek - Augustín, Volek, Hrabárik, Hronský (46. Milo), Keblúšek, R. Hudek, Šimonovič (68. Križan), Dobšovič, Šaštinský, Danišovič (65.Kurňava)

OFK: Horváth (58. Štrbo) - Bubliš, Kalivoda, Jurík, Mrva (22. Pilo) - Haršányi, Hrdlovič - Š. Kromek, Škultéty, Rúžička (46. Čambál) - Brestovanský