Vyhľadávanie


Dorast opäť vysoko prehral

06.09.2014 10:12

Dorastenci v 3. kole doma vysoko podľahli hráčom Ružindola. V prvom polčase bola hra celkom vyrovnaná no chcenie a snaha boli badateľné hlavne na strane hráčov Ružindola. Tí sa ujali vedenia hneď v 1. minúte zápasu. Našim sa podarilo vyrovnať zásluhou Sebastiána Škultétyho, ktorý predviedol peknú individuálnu akciu. V závere polčasu ale domáci hráči totálne vybuchli a inkasovali v priebehu 5-ich minút tri góly. Navyše sa opäť zranil brankár Horváth. Do 2. polčasu teda do brány musel naskočiť, tak ako minulý týždeň, Lukáš Jurík. Ten párkrát podržal spoluhráčov, napriek tomu v 2. dejstve trikrát inkasoval. Šance mali aj domáci no tutovky, ktoré mali Hrdlovič, Mrva či Štefan Kromek zostali trestuhodne nevyužité. Dorastenci teda po ďalšej vysokej prehre klesli v tabuľke na 11. miesto. Vo 4. kole zavítajú na pôdu aktuálne posledných Hrnčiaroviec.

OFK Majcichov - TJ Družstevník Ružindol 1:7 (1:4) G: 31. Škultéty - 1., 41. Moravčík, 37., 42. Imrichovič, 67. Baričič, 72. Penyak, 80. Danišovič

Zostavy:

OFK: Horváth (46. J. Kromek) - Čambál, Kalivoda, Jurík, Bubliš - Haršányi, Hrdlovič - Š. Kromek, Škultéty, Mrva - Štrbo (50. Pilo)

TJ Ružindol: Blahút (46. Vrábel) - Bezúch, Ilavský, Penyak, Jarábek, Klokner, Danišovič, Imrichovič (60. Mlynek), Huraj, Baričič (70. Vrždiak), Moravčík (46. Baričičová)

Rozhodoval: M. Jurena - L. Jurena

20 divákov