Vyhľadávanie


"Dzedo" vychytal prvé jarné víťazstvo, za čisté konto ďakuje obrane.

15.04.2010 01:53

V jarnej časti vypadol kvôli zdravotným problémom zo zostavy Peter Bocán a tak sa popri Braňovi Šturdíkovi dostáva do brány aj Maroš "Dzedo" Vrbovský. V Bohdanovciach "nakúpil" šesť, v domácom zápase s Dechticami však už neinkasoval.

Práve k prvému jarnému víťazstvu sme sa vrátili v rozhovore najskôr...Už pred týmto zápasom panovala v našej kabíne zaujímavá futbalová atmosféra. Na jednej strane sa z našej strany patrilo už vyhrať, pretože sme vedeli, že predošlé tri zápasy sa nám veľmi nevydarili, čo nepôsobí dobre ani na najskúsenejšieho profesionála a na druhej strane Dechtice su tím, ktorý už od nepamäti patrí medzi našich rivalov. I keď v nedeľňajšom zápase nepôsobili Dechtice agresívnym dojmom, dobre vieme, že na ich domácom trávniku preferujú "trochu" agresívnejší herný štýl (viacero našich hráčov má nemilé spomienky na tohto súpera) a to malo za následok aj zvýšené nasadenie nášho tímu. V prvom polčase nepriedviedla ani jedna strana nejaké ucelenejšie akcie, okrem čistej gólovej šance Sedláka, ktorú však brankár so šťastím vyrazil.
No v druhom polčase napriek vetru, ktorý "hral" proti nám, sme viac zakombinovali, prestriedali unaveného Lelkeša za Kučeru, ktorý očividne oživil mužstvo. Ku koncu zápasu nasledovalo to, po čom túžil každý domáci fanúšik či hráč. Konečne sme strelili góly, ktoré položili súpera na kolená. Zápas s Dechticami by sa dal popísať aj krátkym porekadlom: "Trpezlivosť ruže prináša." 
Čisté konto na tvojom konte sa ráta, podarilo sa ti už v minulosti vychytať nulu? Aj keď mi to verí málo spoluhráčov, čisté konto sa mi podarilo vychytať dokonca niekoľkokrát. Veď, myslím si, že nie som až taký hrozný, ako si všetci myslia (smiech). No za nedeľňajšiu nulu sa musím poďakovať hlavne obrane, ktorá si na 120% plnila svoje povinnosti. Úvod jarnej časti Majcichovu nevyšiel zrovna ideálne, kde vidíš príčinu? Príčinu zlého štartu do sezóny vidím hlavne v tom, že sme mali a stále máme zranených a vykartovaných hneď niekoľko hráčov, ktorí tvoria hlavnú kostru tímu. Karta sa však pomaly, ale isto obracia, do mužstva sa vrátili potrestaní Mikuláš aj Marek a už sa len čaká na návrat Kuracinu, Karella a Vanča, ktorých trápia zdravotné problémy. Tento začiatok považujem už len za zlý sen, z ktorého sme sa už (dúfam) prebudili. Aké su Tvoje osobné (športové) ciele v blízkej budúcnosti?  Toto je veľmi zaujímavá otázka na zamyselnie. Nebudem hovoriť ako by som sa chcel dostať do vyššej ligy, z tohoto nesplniteľného sna som sa už zobudil (smiech). Osobne nemám žiaden športový cieľ do budúcna, jednoducho zahrať si futbal, pretože ma to baví. Tvoje tipy na majstra, vypadavajuceho, umiestnenie OFKM, ci ine prekvapenia v nasej lige...Ako každý, tipujem jednoznačne Modranku, i keď tú tipujeme za majstra už nielkoľko sezón (smiech). No myslím, že Boleráz už nedokáže dobehnúť to bodové manko, ktoré stráca na prvú Modranku. Ako zostupujúci tím vidím Dolné Dubové či Opoj, ktorý si trojgólovou prehrou v Ružindole vykopal svoj hrob o niečo hlbšie. Je už len otázkou času, či si ho vykope úplne, alebo im nový tréner dopomôže z tohoto "problému" sa dostať.